Новини

Актуальні новини житлового комплексу «Подол Град Vintage»

Актуальні новини з нашого будмайданчику
30.04.2020

На сьогоднішній день активно продовжуються монолітні роботи в 1-й і 2-й секціях житлового комплексу.

А саме:

У 1-й секції виконується плита перекриття 4-го житлового поверху і частково - монтаж несучих вертикальних конструкцій на відмітці 5-го.

У 2-й секції – зроблена плита перекриття 5-го житлового поверху і тривають роботи з армування вертикальних несучих конструкцій на відмітці 6-го. Також тут виконуються роботи з цегляної кладки. Стіни заповнюються керамічною цеглою.

Квартирографія представлена 1-, 2- і 3-кімнатними ексклюзивними плануваннями. На поверсі, в залежності від секції, по 2-3 квартири або 4-5, що забезпечує додаткову приватність.

Є квартири з master-спальнями, терасами, балконами, лоджіями і навіть з панорамним вікном у ванній кімнаті. Кожна з 6-ти секцій вирізняється як архітектурою, так і внутрішнім дизайном холів і місць загального користування, що створює єдиний і неповторний ансамбль.

Мінімальна площа квартири – 52 кв. м. Це 1-кімнатна, де є дві ванні кімнати, гардеробна, лоджія і еркер.

Окрім житлової нерухомості у «Подол Град Vintage» є понад 2000 кв. м комерційних приміщень з різним цільовим призначенням. Доречі, інвестиції у такі приміщення "відбиваються" набагато швидше, ніж здача квартири в оренду.

Телефонуйте за номером 044 299 34 32, щоб дізнатись більше про комплекс, доступні квартири та вільні приміщення.

Фото

Відео

Online камера
Панорама Фотозвіт
 
укр рус