Новини

Актуальні новини житлового комплексу «Подол Град Vintage»

Актуальні новини з нашого будмайданчику
01.06.2020

На сьогоднішній день активно продовжуються монолітні роботи в 1-й і 2-й секціях житлового комплексу.

А саме:

У 1-й секції виконана плита перекриття 4-го житлового поверху і завершено монтаж несучих вертикальних конструкцій на відмітці 5-го.Триває підготовка до монтажу плити перекриття. Також розпочалась цегляна кладка житлових поверхів.

У 2-й секції – зроблена плита перекриття 6-го житлового поверху. В цій секції також виконуються роботи з цегляної кладки керамічною цеглою. Наразі на 90% завершено 1-й та 2-й житлові поверхи, як зовнішні, так і внутрішні стіни.

Зроблена гідроізоляція паркінгу на -2 рівні. Нагадаємо, що у «Подол Град Vintage» буде 2-рівневий паркінг на 161 машиномісце. Тут передбачені місця для автотранспорту різних габаритних розмірів, мотомісця, сімейні і такі, що можна обладнати спеціальним паркувальним ліфтом. Це зручно для тривалого збереження другої автівки, а також можна використовувати для щоденного спуску-підйому. На території паркінгу будуть встановлені зарядні станції для електрокарів.

У наші дні наявність паркомісця збільшує вартість квартири, особливо, коли житловий комплекс розташований у щільно забудованому районі.

Квартирографія представлена 1-, 2- і 3-кімнатними ексклюзивними плануваннями. На поверсі, в залежності від секції, по 2-3 квартири або 4-5, що забезпечує додаткову приватність.

Мінімальна площа квартири – 52 кв. м. Це 1-кімнатна, де є дві ванні кімнати, гардеробна, лоджія і еркер.

Телефонуйте за номером 044 299 28 39, щоб дізнатись більше про комплекс, доступні квартири та вільні приміщення.

Фото

Відео

Online камера
Панорама Фотозвіт
 
укр рус